Rohrer Studio
thumb_4 resized.jpg

Profiles

Profiles

Baltimore, Maryland | 3,000 square feet | Office, Adaptive Reuse 

 

4 resized.jpg
3 resized.jpg
1 resized.jpg
 

A quick and cost effective renovation conveyed the client's mission to provide a fresh, optimistic eye toward the future for creative career placement candidates. The goal was to accommodate growth requirements by expanding into an adjacent space - while the existing office area remained open.  Branding for the client was crucial and a central focal element: the new translucent blue wall created a multi-functional bold greeting element that embodied identity, “bought” daylight to the entry while providing visual privacy, adding conference interest and linking the corridors between the new and old. Flexible meeting and office spaces were integrated to accomodate further future growth in the dynamic workplace.

2009 ASID Maryland Chapter Award